KONY 2012

 
Jag hoppas att ni alla vet hur viktigt det är att vi stoppar LRA. - okej, många säger att det är överdrivet och att Joseph Kony bara har vuxna i sin armé, men jag tror faktiskt, fullt ut, på invisible children's version av historien. Kanske är det de böcker som jag läst om unga kvinnor i Kongo som övertygat mig, för det dröjde faktiskt ända tills igår innan jag tog mig tiden att kolla på hela filmen. We must act now. Jag tänker beställa den "fräsiga" KONY 2012-tröjan(se tidigare inlägg), eller action kit (som innehåller massor av grejjor) för att visa stöd c: Jag hoppas att alla bryr sig lika mycket som jag gör. Shame on you if you don't.
Action kit Owo
 
Önskar verkligen att jag inte vart så trööög och missat cover the night, men man kan ju cover the night:a sin gata lite i eftersprång c; Skäms faktist för att jag inte kollat upp detta förens nu, men efter att ha läst i gryningen tror jag att mamma ska väcka mig förstod jag vad det rörde sig om första gången de nämde ordet "rebeller" i videon. Rekomenderar denna bok för de som vill veta mer om vad kvinnorna och flickorna utsätts för!
 
Well, det sista jag kan säga är att jag är fett stolt över Taylor♥ Visste att hon skulle vara med och stötta detta projekt, hon är lika fylld av peace & love som en hippie ;) Alla politiker, kändisar och andra som hjälper till är värda nobellpris i fred.♥ (owO det kanske han som startade kampanjen får?)
 
Nothing is more powerful than an idea
whose time has come IS NOW

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0