dagens vill ha

Jag älskar verkligen denna Iron fist-sko! Lite högklackad för min smak och ålder kanske, men den är iallafall väldigt fin♥
//Malla❀

DYGNING AVKLARAD. Hihihi. Jag har inte sov...

DYGNING AVKLARAD. Hihihi. Jag har inte sovit på 25 timmar ahaha.


låg uppdatering

Min uppdatering är sämre än sämst, vet. Men jag har ett liv också! YAY! Imorgon kommer vi att sova på skolan!!! VÄRLDENS ROLIGASTE KLASSFEST, ELLER VAD? Massor av bilder kommer efteråt!
Ska också tipsa er om att lyssna på Laleh, hon är magisk. Favoriten är Some Die Young!
//Malla❀

Sadako och de tusen papperstranorna

Jag har börjat vika tranor, enligt den japanska legenden m att jag ska få en önskan uppfylld när jag kommit till tusen. Jag har gjort två stycken, haha.
//Malla❀

Min morgon

Jag antar att de flesta av er kliver upp typ, 6:30 - 6:45 de flesta dagar, klär på er, äter frukost och sticker iväg till skolan. Men det finns det folk som inte gör. T.ex. JAG har en väldigt... unik morgon.
  • 06:15 - väckarklockan ringer
  • 06:55 - jag kliver upp och öppnar ögonen så lite som möjligt
  • 07:00 - jag tar på mig pyamasbyxorna(som jag inte sover i) och går ner i köket för att äta frukost. Oftast blir det rester från gårdgens middag.
  • 07:10 - jag går upp till mitt rum, klär på mig, fixar håret, sminkar mig, borstar tänderna...
  • 07:40 - nu uppdaterar jag bloggen(om jag orkar) och packar ner mina läxo, gympakläder och andra viktigtheter i väskan.
  • 07:45 - upp på cykeln och svicsh iväg!
  • 07:57 - jag tvättar bort lite av leran från tygskorna när jag kommer till skolan -.-' jag cyklar typ genom ett träsk.
Vem vinner priset i minsta möjliga normalitet? JO JAG MWAHAHAHAHA.
Bye bitches!
//Mallla❀

Black Eyed Peas❤

Åååh jag bara ÄLSKAR Black Eyed Peas!!! De är bäst!
XOXOXO, Love You Long Time och I Just Can't Get Enough är mina absoluta favoriter! The time(dirty bit) är också jättebra. Här kommer Videon!
Kram!
//Malla❀

Oh Oh Oh wake up today, feeling the way i always do...

Hej på dej!
Jag hade tänkt att skriva något mer, men jag måste verkligen sticka till skolan! Men jag kan dela med mig av den goda nyheten att det är 7° ute - nu på morgonen - och det var 0° igår... VILKET BETYDER ATT DET KOMMER BLI EN SCHTEKAR-DAG UTAN GUDS NÅDE!!! BOO YEAH!!!
//Malla❀

When I says it's true and You says it ain't, i wonder how you could know i was Lying.

//Malla❀

Överreagera....?

Finns det något värre än människor som överreagerar på allting? Vissa tycker att jag är för seriös och överreagerar om vissa grejer, medans de själva gör samma sak om helt andra grejer som jag och mina vänner skämtar om! Sjukt irriterande! MIND YOUR OWN BUSINESS!! Jag såg en video på Youtube, Katy Perry - Part of Me. Hon överdrev liiite där, om man fråga mig... bli marinsoldat för att någon är otrogen? Skulle inte tro det.

//Malla❀

GOOODMORGON!!!

HEJJ!! VILKEN FIN DAG!
Dagens outfit: Favvo-blusen och Favvo-kjolen, kan det bli bättre?
HEJ IGEN!!! Jag är fett speedad idag för
  1. Det har varit vårdagsjämning, = VÅR
  2. Det är sommartid, = SOMMAR
  3. Det är måndag, = SKOLAN = KOMPISARNA JAG ÄLSKAR MER ÄN ALLT ANNAT.
Mitt enda problem idag är att min storasyster vill ha tillbaka jeansjackan och att en kompis sa på FB att vi ska vaccinera oss mot livmoderhalscancer idag. Men hon var bara nästan helt säker, så jag hoppas att det inte var idag. Dels för att jag är spruträdd, dels för att mamma glömt att fylla i papprena... Aja, måste sticka iväg tillskolan, men GLAD VÅR ALLIHOPA!!!
//Malla❀

WELL, HELLO SUN!!!

Sommartid!! YAY!!
Sommartider, hej hej, sommartider
ge mig din hunger, ge mig din hand
ÅÅÅH ge mig allt du vill, och allt du kaaan
Sommartider, hej hej, sommartider
läppar mot läppar, som tar mig i land
ÅÅÅH som ger sommartider...
TILL VARAN'.
Here comes the sun... Jag är född i November men är på alla andra sätt ett Sommarbarn i allra högsta grad! Inget går upp mot ett dopp i det iskalla havet eller en stund i solen med vännerna. I min garderob finns nästan bara lätta, tunna blusar, vilket blir ett stort problem under vårat mörka halvår. Jag har sparat pengar hela vintern för att kunna shoppa loss inför sommarlovet. BOOO YEAH! SE UPP VÄLDEN, HÄR KOMMER SOMMAREN OCH JAG!!
//Malla❀

Hej! Sitter nu här i bilen och chillar i n...

Hej! Sitter nu här i bilen och chillar i nya pilotbrillor :) paphi köpte dem till mig på OKQ8. Nu är det nog vår och varmt där hemma, längtar! Kramisar! //Malla


Jag vet inte om det var något inlägg till ...

Jag vet inte om det var något inlägg till idag... Men ikväll är jag åtminstone hemma! YAY!


The best feelin' is when you feel alive.

"Seeing is Deciving, dreaming is Beliving. It's okay not to be Okay" - Jessie J, Who you are.
"That you live does not meen your alive" Nicki Minaj, Moment 4 life.
"Everybody dies when not everybody lives" feat. Drake, Moment 4 life.
"Det finns en fara i att aldrig hitta vägen, det finns något vackert med att vandra den ändå" Melissa Horn, Hur ska det Gå.
"Roses are red, violets are blue. I'm hot why aren't you?" Vida, någon gång(jag läste detta citat på hennes blogg för länge sen).
//Malla❀

Skor x3

//Malla❀

Haha, såg nyss att jag glömt att lägga til...

Haha, såg nyss att jag glömt att lägga till "tidsinställt - åker skidor"-bilden på flera av de tidsinställda inläggen... Så kan det gå när man har lite bråttom!


Some pretty pictures in daylight.

//Malla❀

HALLÖ!!! *adrenalin* ska bara berätta att ...

HALLÖ!!! *adrenalin* ska bara berätta att min syster och jag fotade lite idag, så det blir massor av bilder när jag kommer hem! Ha det bra :)<3 //Malla


Fem sanningar om mig

  1. Jag går med magen idragen hela skoldagarna, den när jag kommer hem ökar min omkrets med 20 centimeter eller mer...
  2. ...jag går också lite cakwalk-style i skolan, medans jag hemma går som Ana Gina's karraktär Bettan.
  3. När jag gick i trean så läste jag Harry Potter-böckerna och kunde inte gå genom ett mörkt rum utan att se Voldemort, Belatrix Lestrange eller ett grönt sken av förbannelser.
  4. Jag vill både gå upp i vikt och skaffa sixpack, hur ska jag lyckas med det!?
  5. Jag psykas till döds när folk inte skriver ordentligt på sina bloggar, t.ex. "de" istället för "det" och "int" istället för "inte". Det språket hör hemma i chatt och kommentarsfält!
//Malla❀

Jag vet, min uppdatering är sämst just nu....

Jag vet, min uppdatering är sämst just nu. Mobilteckningen är också sämst, får jag skylla på, hehe. Ska sova nu, kramizz <3


Friendship is magic

Hej! Idag vill jag tipsa om en jättefin och gullig TV-serie: My little Pony - Friendship is magic. Pratglada Pinkie Pie, fashionistan Rarity, cowboytjejen Applejack, blyga och vänliga Fluttershy, vilda Rainbowdash och den smarta och genomtänkta Twilight Sparkle tar oss ut på äventyr som påtalar vänskapens alla budskap. Kolla på Youtube!
Enjoy!
//Malla❀

Jag - nu och då

December 2010
April 2011
Sommaren 2011
Hösten 2011
November 2011
december 2011
Nu
//Malla❀

Bloggtips

  1. M.ade b.y m.ary. Jättefin blogg! Tips är att kolla in hennes chokladbonanza, höll på att smälla av när jag såg bilden av chokladmoussen!!
  2. Ohrunaway. Fin blogg med många fina bilder. Kul att den är på engelska :)
  3. The gypsy. Jag gillar den här bloggen! En riktigt skön brud ;) Kolla in alla blogg.se stil♥ bloggarna, de är alla mycket fina och bra.
//Malla❀

Vad är det värsta som kan hända när man åk...

Vad är det värsta som kan hända när man åker längder i bil, förutom att motorn krånglar? Jo, din lillasyster kan t.ex. Skrika oavbrutet eller sparkas. //Malla


Naturbilder

Här kommer tre naturbilder som jag verkligen tycker att jag lyckats bra med!
  1. Vem gillar inte mossa? Jag är nöjd med ljuset och skärpan, man ser alla detaljer... varje litet barr.
  2. Kottar som är så fina, speciellt såhär på vårkanten. Eftersom att jag har en ganska dålig kamera så kan man inte ställa in fokusområdet manuellt, så bilderna blir lite som de blir. Jag gillar grodperspektiv!
  3. Åååh tulpanens insida. Det finns inget jag älskar mer än att fota insidan av en tulpan!!! Den är så fin! Denna tulpan har dessutom fint mönster. I like! Fast den gills egentligen inte som naturbild. Whatever. Den är fin!

Shuuus

När jag kommer hem kommer dessa skor pryda mina fötter ända tills sommarlovet!
Det är ett par jättesöta skor från vagabond, hihi. Jag köpte dem i december och nu äntligen kan jag ha dem på mig!!! Tänkte ha dem till min jeansjacka.
//Malla❀

I just find an old friend.

Finns det en sötare penvässare? Jag köpte den när jag var 8 år, och hittade den nyligen igen.

animated gif maker

Jag har fått frågor om hur jag gör mina GIF animationer. Jag gör de på picasion.com, det går fort och är enkelt. Rekomenderas starkt till alla som inte har photoshop eller gimp. På tal om gimp, någon som vet om det kommit till mac os x Lion än?
//Malla❀

Äntligen klar!

Jag är till slut färdig med tidsinställda inlägg för tiden jag är bortrest. Ett om dagen, btw, jag vill hinna se Maria Montasami på skavlan också ;) Mobilbloggning får rädda er så länge. Kramis och godnatt!
Nattis Nattis!
//Malla❀

Friday dinner

På fredagar hjälper hela familjen till med middagen. Jag har en särskild uppgift; duka bordet. Men med det menas inte att jag bara ska slänga ut talrikar, glas och bestick på respektive platser kring bordet. Jag ska arangera blommor, välja duk, ordna med ljustakar och servetter... I like i like. Några bilder från kvällens bord kommer här!
Hihi. Idag fick det bli mässingsljusstakarna, en randig duk och några rosor i en vas utöver de vanliga orkidéerna. Jag ritade hjärtan på servetterna med tushpenna - vi har vi har nästan bara vanliga, tråkiga vita servetter hemma som jag får piffa till själv istället för dyra mönstrade pappersbitar. Det du ser på de två sista bilderna är inte komocka, utan chokladmousse. Jag kan avslöja att den var gjord på 86% choklad och var därfor VÄLDIGT besk. När jag skulle ta den andra bilden skrek pappa om att det skulle ramla ner på duken så det blev lite suddigt, haha. Nu ska jag jobba vidare med de tidsinställda inläggen till nästa vecka, är på onsdag om jag ska ha ett om dagen. Har lite kvar om det ska vara två per dag... borde fortsätta med det nu. Kram!
//Malla❀

Halou

Hejj! Skulle bara säga att det kommer vara låg uppdatering idag... måste göra alla tidsinställda inlägg :/
Sitter här med Norie och "jobbar" lite ;)
/Malla❀

Hejj

Godmorgon! Idag är jag jättetrött, hostar och har ingen röst. Kul, va? Nu ska vi kolla på någon mysig liten film om frihetstiden, vi ses!
//Malla❀

Bara foton i snön

Nästa vecka åker jag på skidsemester, och därför håller jag nu på att fixa tidsinställda inlägg. Jag tror att det kommer bli mest bilder. Eller, jag vet att det kommer bli mest bilder. Hoppas ni överlever det, jag är tillbaka här nästa söndag.
Arkivbild
//Malla❀

Svar på kommentar

Det första jag vill säga är lär dig skriva.
Det andra jag vill säga är att André Zuniga från idol var i våran matsal och diskade.
Det tredje jag vill säga är att jag har tagit dessa bilder själv med min mobiltelefon, en sonyericsson xperia X8. Om du var intresserad.
Det fjärde jag vill säga är att du kan kolla på Vida's och Zozo's bloggar om du inte tror mig.
Det femte jag vill säga är att Jag inte accepterar sådana kommetarer på denna blogg.
Jag bloggar bara för att jag tycker det är kul, och jag skiter i vad andra tycker om mig eller hur många läsare jag har. Jag vil faktiskt bara vara trevlig för det mesta, men när jag är förbannad vill du INTE ha med mig att göra.
Jag spårade denna IP-adress till Göteborg. Jag trodde folk var jordnära och trevliga där. F**k you bitch. Du har nyss förstört min bild av Göteborgaren.
//Malla❀

Ovanlig diskare.

Oj oj oj. Idag var det inte samma person som vanligt som diskade i våran skolmatsal!
Just det! André Zuniga var i våran matsal!!! OMG I CAN'T BELIVE IT!!! En kändis diskar min tallrik.
Om någon tar av dessa bilder utan att fråga och länka är du helt jävla DÖD!!!
//Malla❀

Jessie J

Jag har en nyväckt passion för Jessie J. HON ÄR JU FETT COOL!!! Hade missat det.
Enjoy!
//Malla❀

Sorry, I know. I suck.

DÅLIGT SAMVETE!!! Jag måste vara världens sämsta bloggerska. Jag uppdaterar typ aldrig. Men det är kul! Ska göra en "best of Gina T", den kommer i kvl eller i morgon. Ses om ett tag!
//Malla❀

Look me in the eye and tell me you didn't lie.

Nu ska vi gå och äta lunch. KRAM!!!
//Malla❀

LET ME OUT OF HERE!!!

Nooo syslöjd. JAG VILL INTE!!!
//Malla❀

OMG!!!

Allihopa kolla här det är helt jävla amazing! I can't belive it! Är ni berädda: INGENTING MWAHAHA. Skulle bara säga godnatt till er alla sötisar!
Arkivbild.
//Malla❀

VARFÖR!?

Åååh jag är för så arg på mig själv. Jag knöt fast ett snöre runt en lös tand, men tanden ramlar inte ut och snöret går inte att få loss. Sååå kuuul. Det är fiskelina, så det ser ut som dreggel när det glänser! SKJUT MEJ!!!
//Malla❀

Hej på dej!

Nu blir ni uttråkade för här kommer dagens outfit, som vanligt.
Tunika och svarta leggings. WOW SÅ SNYGGT!!!
//Malla❀

Memories are memories, good or bad.

Skulle bara säga godnatt till alla gullepluttar där ute!
Nattis Nattis!
//Malla❀

Homework ain't done...

...but the pictures are taken.
//Malla❀

Sol ute, franska inne

Ute är det sol och jättefint men inne här är det franska och jättefult. Jag bjder på en bild på mig och en okänd fransk snygging!
Kramizar!
//Malla❀

Hejj

Hallå... godmorgon. Här kommer dagens outfit!
Jagis idagis!
//Malla❀

Nattis Nattis!

Nattis Nattis! Ses imorgon!
Arkivbild
//Malla❀

well hello

Har inget att säga igen, skulle bara uppdatera. hejdå.
//Malla❀

Inget att prata om

Sorry guys för det konstiga inlägget tidigare, men idag har jag absolut omöjligt att komma på något att blogga om. Det ända jag har ägnat mig åt idag är proffisionell stalking av mina vänner på facebook, hihi. Just nu kan jag 7 födelsedagar och 3 äldre syskon. That's the shit. Okok, ses senare då!
//Malla❀

Nämen hoppsan då.

Förlåt att jag inte uppdaterat tidigare. Nu ska jag göra nåt annat hejdå.
//Malla❀

Mellodags

Nu är det dags för melodifestival! Heja Loreeen!!!

//Malla❀
PS. Vem hejar du på? DS.

Lördagsmys

Hej! Ikväll har vi lördagsmys eftersom det är melodifestival-final, och vi har minst sagt laddat upp ordentligt.
Älskar sträckkoden på 300g-påsarna!

Eftersom att jag var på fotohumör idag tänkte jag visa några fler bilder jag tagit idag, på mitt "lördagsgodis" och YUMMY YUMMY kladdkakemuffins!
I hope you enjoyed!
//Malla❀

dryg.se

Dryg idag, som fan. Har inte tagit mig iväg än... bara så dryyygt.
Kommer antagligen inte lämna detta rum idag. Kanske när melodifestivalen börjar, ehe.
//Malla❀

Godmorgon!!

Nr. 1 nolife tönt i världen ska snart dra bort till Jysk och köpa innerkuddar. Haha. GUD SÅ FANTASTISK MAN ÄR!!! Ha en bra dag, ses senare!
//Malla❀

Men åååh...

Just när jag sagt godnatt och allt, så gick jag och tvättade bort sminket och borstat tänderna så är jag inte trött längre. Skitigt. Jag som tänkt gå och lägga mej.
MJÖP.
//Malla❀

Godnatt

Håller på att somna här i soffan, hihi. Skulle bara säga godnatt!
Nattis Nattis!
//Malla❀

Always at Home

Detta är vad jag beställde från H&M förra veckan.
//Malla❀

tHe SimPsoNs & CasIno rOyaLE

Huhu. Nu kollar jag på the Simpsons.
Fast nu kollar jag på Casino Royale.
//Malla❀

hajj på dajj

Uppsala

16 - temp: -0,7° - nederbörd: 5,4 mm - vindstyrka: 3 m/s

17 - temp: -0,8° - nederbörd: 0,2 mm - vindstyrka: 3 m/s

18 - temp: -0,2° - nederbörd: 5,3 mm - vindstyrka: 5 m/s

19 - temp: -1,1° - nederbörd: 0 mm    - vindstyrka: 5 m/s

20 - temp: -4,5° - nederbörd: 0,1 mm - vindstyrka: 4 m/s

21 - temp: -6,6° - nederbörd: 0,5 mm - vindstyrka: 5 m/s

22 - temp: -0,9° - nederbörd: 3,5 mm - vindstyrka: 5 m/s

 

Örnsköldsvik

16 - temp: -0,3° - nederbörd: 0,4 mm   - vindstyrka: 5 m/s

17 - temp: -4,8° - nederbörd: 0,5 mm   - vindstyrka: 3 m/s

18 - temp: -2,4° - nederbörd: 6,9 mm   - vindstyrka: 8 m/s

19 - temp: -0,8° - nederbörd: 13,6 mm - vindstyrka: 7 m/s

20 - temp: -1,2° - nederbörd: 5,9 mm   - vindstyrka: 4 m/s

21 - temp: -1,6° - nederbörd: 3,1 mm   - vindstyrka: 6 m/s

22 - temp: -3,3° - nederbörd: 1 mm      - vindstyrka: 4 m/s


Visst har man rätt att dö av uttråkning, när man på fredag eftermiddag måste gå hem och jobba med sånt här!? Jag satt och chillade men då ringde phapi och frågade om jag hade läxor -.-' Sen blev jag tvungen att göra det här. Skit också.

//Malla❀


Kaka = mums

Hej! Jag har nyss fått äta upp Vida's kaka. Hihi. Mums. (GALENUNGE.SE) Nu sitter vi och kollar på William gubbe... ni vet han den roliga på youtube ni vet. Aja, vi börjar nu så hejdå ;*
//Malla❀

Nationella idaaaag!!!

Oj oj, idag har jag visst Nationella Proven i svenska. Men det är muntliga, så det kommer att gå bra för mej. Jag gillar att prata, som ni kanske vet! :D
Jag tänker iaf snacka om min blogg och bloggning. Fritidsintresse... YEY.
Jag är ganska trött idag, förskyld. Knarkar pamol och är brefriad från gymnastiken. Inte bra :( Aja, jag överlever dagen. Tror jag. Hehe.
//Malla❀

Natto Natto

Nattis på er! Jag är skittrött, hade velat uppdatera mer man hade inte tid. Nu ska jag få sova, har nya sängkläder från H&M home, några innerkuddarfattades så jag väntar tills dess innan jag lägger upp några bilder på mästerverket ;) Nattis Nattis!
//Malla❀

Blocks and stripes.

  • Scarf
  • Väska
  • Paraply
  • Klänning
  • Flip Flops
Detta blev en riktigt epic fail. Whatever.
//Malla❀

Chillar

Hoho! nu sitter jag här och chillar med Vida, Norie, Issa och Hanna.
//Malla❀

Stor röd näsa

Oj då... min näsa är visst stor och röd idag. Inte fin. Den blir alltid så när jag cycklar.
Nu får jag lov och skärpa mej lite. Tre uppdateringar per dag, minst. FAN! vi har sovmorgon idag. Vad i helvete gör jag på skolan!?
//Malla❀

Godnatt

uppdatering 24/7, jag vet hehe. Men palla! Jag har faktiskt ett liv. Eller inte. Ska bättra mej, lovar!
//Malla❀

Hejj

Morron! Syslöjdsdöden här. Satt nyss och chillade med Vida och lite andra sköna folks, sen skulle jag visst gå och fribrodera.

Lilla jag♥
//Malla❀

Baby Doll

hih, här sitter jag och gosar med min docka från när jag var liten. Eller, min och min, i ett svagt ögonblick råkade jag visst ge den i julklapp till min lillasyster. Hon missvårdar den! Klär av den, slarvar bort skorna, borster aldrig håret på den... jag dör. Och, värst av allt, hon har bytt namn på den! Hon heter Tindra-Louise, sen döpte lillan om henne till Lovisa. Men nu, NU HETER DEN DORA! Som Dora the explorer. Stackars docka.
//Malla❀

Akta - man i skor!!!

LoL. Fråga inte, bara titta.
BEST EVER!!!
//Malla❀

Fritidsdags

Engentligen är vi nog lite underutväcklade för vår ålder i min klass efter som att vi går i 6:an och fortfarande går på fritids... hehe. Sitter här med Issa!
//Malla❀

Sagostund♥

Nu får vi höra saga. hihi. Det är denhär sagan om soldaten och de tre hundarna med ögon stora som kaffekoppar, kvarnhjul och runda tornet i Köpenhamn, av H. C. Anderssen... vad den nu heter...? Aja, mysigt i alla fall.
//Malla

Hahahahahahahaha

LoL, jag skrattar inte ens...
Ibland blir man skum och dryg, så man inte pallar lägga upp dagens outfit. Typ idag.
//Malla❀

Nattis bitses

Sov så gott ;*
//Malla❀

nya byxor♥

YEY! Nu har jag fått mina nya Adidasbyxor!
Dålig bild, jag vet. Orkar inte gå och ta en ny... de är snyggast EVER!
Där... jah.
/Malla❀

DRYG.SE

Jag är så dryyyg...precis som alla andra i min klass. LOVE U BITCHES♥ Eftersom att jag är så dryg så ska alla gullungar få en dryg present av mejj;

(h)  (music)  (music) (h) (music) (h) (h) (h) (h) (h) (music) (h)  (h)  (h)
(h)  (music)  (music) (h) (music) (h)  (music) (music) (music) (music) (music) (music)  (h) (music)
(h)  (h) (h)  (h) (music) (h) (h) (h)  (music) (music) (music) (music) (h) (music)
(h)  (h) (h)  (h) (music) (h) (h) (h)  (music) (music) (music) (music) (h) (music)
(h)  (music)  (music) (h) (music) (h) (music) (music) (music) (music) (music) (music) (h) (music)
(h)  (music)  (music) (h) (music) (h) (h) (h) (h) (h)(music) (h)  (music) (music)
(h)  (music)  (music) (h) (music) (h) (h) (h) (h) (h) (music) (h)  (h)  (music)
(h)  (music)  (music) (h) (music) (h)  (music) (music) (music) (music) (music) (music)  (h) (music)
(h)  (h) (h)  (h) (music) (h) (h) (h)  (music) (music) (music) (music) (h) (music)
(h)  (h) (h)  (h) (music) (h) (h) (h)  (music) (music) (music) (music) (h) (music)
(h)  (music)  (music) (h) (music) (h) (music) (music) (music) (music) (music) (music) (h) (music)
(h)  (music)  (music) (h) (music) (h) (h) (h) (h) (h)(music)    (h) (music) (music)

Kopiera detta och skicka till en av dina kompisa på skype!
//Malla❀

Franska.

Dör just nu... franska är mitt hatämne.
S☀lbritt kollar ju inte ens i våra böcker nån gång. Hoppas det blir bättre nästa år, för då får vi ju betyg och så. Aja, dags att jobba. Ses!
//Malla❀

Godmorgon

Hejj. Dagens outfit kommer här.
Jag jobbar med en grön stilgrej just nu, så den kommer i eftermiddag elr så. Kram!
//Malla❀

Nattis på er ;*

Sov gott små gurkor! Ses imorn! Förlåt för att jag har så låg uppdatering, NOLIFE.
//Malla❀

how i met your mother

Detta är seriöst den bästa TV-serien någonsin!!! Bara älskar alla karaktärer, speciellt Barney Stinson♥
I ♥ the Playbook
//Malla❀

åhÅ deT fiNns Ett sPel sOm hEteR The SiMs 3

Alltså det var jättelänge sen jag spelade sims 3! Jag har haft spelet i datorn hur länge som helst men inte pallat spela, hehe. Så nu tänkte jag köra lite igen då!
//Malla❀

Men va fan

Just när det gått tre soliga dagar av vårens första månad så märker man att hela världen är täckt av frost och is. Gud va roligt alltså! Dessutom måste jag städa platsen för nedslag av en atombob(mitt rum) och kommer inte hinna göra någonting annat på hela dan. Jag borde städa lite oftare, ehehe.
Jag just nu
//Malla❀

The summer will come

//Malla❀

Torsten Flinck? Nej tack!

Det här är en människa som verkligen skrämmer mig. Du kanske också har märkt att han är en galning?
Jag tänkte lägga upp en bild men vågade inte söka på google.
//Malla❀

Haha LOL

BEST EVER!!!
//Malla❀

Nere på stan idag...

Hej! IDag var jag nere på stan med Dalia och Bhavana. Vi typ åt upp alla våra pengar (alltså köpte mat) på waynes coffe, och provade massor av kläder utan att köpa något. Jättekul!!! Nu ska ni få se lite bilder...
Justde, där är mina (snart mina) adidasbyxor. Jag pallade inte köpa dom så jag lade undan dem tills på måndag då mammo får betala, haha(BORTSKÄMDA JÄVEL).
//Malla❀

Adidas

//Malla❀

Nämen hej.

Förlåt att jag har så låg uppdatering nuförtiden, men jag hinner inte så mycket nu för tiden. Jag har gjort två nya stilar, vet inte vilken jag ska ladda upp ikvl. Adidas eller USA? Okok, det blir Adidas eftersom jag redan har två USA:grejor, haha. DEN KOMMER STRAXILAX!!!
//Malla❀

Godmorgon!!!

Morgon Morgon på er gurkor. Här kommer dagens Outfit!!
//Malla❀

Nattis Nattis!

Nattis på er ;o
//Malla❀

Gympa nu!

Hej! Nu ska jag o Norie snart gå till gympan!
Bjuder ;o
//Malla❀

RSS 2.0